Имаш прашање?
Message sent Close
[rev_slider alias="slider-2"][/rev_slider]

Како функционира?

masterstudy_placeholder

Регистрирајте се

Регистрирајте се како активен корисник на сајтот или најавете се ако сте регистриран/а
masterstudy_placeholder

Изберете курс

Од листата на обуки изберете ја посакуваната и кликнете на Пријави се
masterstudy_placeholder

Почнете со учење

По потврда на плаќањето, најавете се на сајтот и започнете со учење

Најнови обуки

Секвенца 0 – Вовед во Обуката за подготовка на предлог проекти за грант 1.1. Преставување на Обуката 1.2 Цели на обуката за подготвка на пред...
Почетно
38 лекции
4 недели

Што ќе научите

Пријавувајќи се за некоја од нашите обуки ќе научите како да пишувате обуки за некоја од програмите

Броевите зборуваат за нас

94,532

спроведени проекти

11,233

поднесени апликации

82,673

учесници на обуките

37,497

реализирани обуки

SONY DSC

Искусен тим - успешни проекти

Зоран Стојковски има над 20 годишно искуство на како менаџмент консултант и со работа во меѓународни и домашни развојни и ре-грантинг организации и програми поддржани од УСАИД, ЕУ, СДЦ, мултилатерални и билатерални донатори, со силно искуство во областа на социјалното претприемништво, општествената одговорност и филантропијата, развојот на граѓанското општество, развојот на локалните заедниците како и во областа на организацискиот развој и одржливост, проектниот и стратешкиот менаџмент, обезбедувањето средства од локални извори и менаџирање на грант програми.

[rev_slider alias="slider-1"][/rev_slider]

Време е да почнете да инвестирате во себе